St.Martin ve Palau Tatilleri

St. Maarten / Martin ve Palau (Belau)

St.Martin Adası

St. Maarten / Martin, Karayipler 

Saint Martin (Fransızca: Saint-Martin; Felemenk: Sint Maarten), kuzeydoğu Karayipler'de, Porto Riko'nun yaklaşık 300 km (190 mi) doğusunda bir adadır. İki ülkeye bölünmüş en küçük deniz adalarından biridir, 1648'e tarihlenir.

Kuzey Fransız bölgesi adanın yaklaşık üçte ikisini kapsıyor ve teknik olarak Avrupa ve Avrupa Topluluğunun bir parçası. Güney Hollanda tarafı, Hollanda Antilleri'ne üye bir ada ve Hollanda Krallığı'nın bir parçasıdır, ancak Avrupa bölgesi olarak kabul edilmez. Gerçek bir sınır yok, sadece mütevazı anıtlar ve işaretler var. Ada neredeyse mükemmel bir tatil ortamı olarak bilinir; plajlar ve gece hayatı muhteşem, alışveriş ve Karayipler'de en iyi yemek.

St. Martin, 90'dan fazla farklı milletten gelenlerin yaşadığı yerlere ev sahipliği yapan son mikro kozmostur. Ada, Antileanın üçüncü dünya ekonomileri ve toplumları grubundan ayrıldı ve Kuzeydoğu Karayipler'in heyecan verici, hareketli, hareketli ekonomik merkezi oldu. 

Palau (Belau), Mikronezya
Palau (Belau), Mikronezya

Palau (Belau), Mikronezya

Palau size dünyanın en güzel tropik cennetini sunuyor. Dalışıyla ünlü Palau, tüplü meraklıları tarafından dünyanın en iyi dalış noktalarından biri olarak derecelendirilmiştir. Ve neden olmasın ... Palau, hayal edebileceğiniz en muhteşem deniz yaşamı dizisine sahip bozulmamış resifleri, mağaraları ve duvarları vardır.

Palau, dünyanın en muhteşem doğal harikalarından bazılarıyla sizi çağırıyor. Göreceğiniz en beyaz kumsalları, en berrak suların hemen altındaki mercan bahçelerini, 'az acı' denizanasıyla ağzına kadar dolu gölleri hayal edin. Ormanlar, şelaleler ve hiç kimsenin harap edemediği mağaralar ve en saf güzelliğin yüzlerce adası, el değmemiş adalar boyunca bolca bulunur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi