Bali Gezisinde Yapılacaklar

Bali Gezi Rehberi

bali

Tanrıların Adası olarak bilinen bu ada, dünyadaki en güzel yerlerden biri olduğundan, dünyanın en popüler gezi yerlerinden olmasının iyi bir nedeni vardır. Masmavi denizlerle çevrili ve altın rengi kumsallarla sahip olan Bali, elbette bir sörfçü cennetidir ve bir plaj tatili arıyorsanız, o zaman Endonezya'nın ortasındaki bu muhteşem adadan daha iyi bir yer bulamazsınız. Ancak deniz ve kumun yanı sıra, Bali'nin tapınaklar, mağaralar, şelaleler, müzeler ve pazarlar gibi tadını çıkarmak için çok sayıda cazibe merkezi vardır ve tarih ve kültürü seviyorsanız yerel efsaneleri ve Bali geleneklerini öğrenmek için saatler geçirebilirsiniz. Ubud gibi yerler.Macera aktivitelerinden hoşlanıyorsanız, burada bir gezi için hayal kırıklığına uğramayacaksınız ve fantastik bir su sporları dizisi, dock ve batık dalışları ve Tarzan gibi orman gölgeliklerinde uçma şansı bekleyebilirsiniz.

Kısacası, ne yapmak istiyorsanız, muhtemelen Bali'de bulacaksınız ve burada kolayca sıkılmadan dolu dolu bir ay geçirebilirsiniz . Buradaki bir tatilin en zor kısmı nereye gidileceğini ve ne görmek istediğinizi seçmektir.

Sörf İçin Bali Kuta Plajı



kuta beach

Daha önce sörf yapmadıysanız ya da sadece hafif dalgaları arıyorsanız, o zaman Kuta Plajı olan Bali'nin en ünlü plajına gelmelisiniz. Plaj, herhangi bir keskin resif içermeyen yuvarlanan sörfün olduğu bir kum barın karşısında oturur ve burada bir tahta kiralayabilir ve sörf dersi için kaydolunabilir. Hem yerli halk hem de ziyaretçiler gün batımını izlemeye geliyorlar ve soğuk bir bira ile kumda rahatlayabilir ve  bu atmosferde keyfini çıkarabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi