Bucks County, Pennsylvania

Bucks County, Pennsylvania
Bucks County, Pennsylvania 

Bucks County

Bucks County, Philadelphia'nın kuzeybatısındaki araba ile bir saatten daha az bir mesafede bulunan Bucks County, "keşfedilmemiş" olsaydı, eski taş çiftlik evleri, yemyeşil tepeler ve kapalı köprülerle dolu 625 kilometrekarelik uykulu kırsal alanda kalabilirdi. İlk olarak, New Yorklu sanatçılar ve aydınlar, 1930'larda burada kır evleri satın aldı. Daha yakın bir zamanda, banliyö ve şehir dışı şehirler, New York ve Philly'nin uzun bir yerleşkesinde göreceli bir barış ve sessizlik alanında yaşamak için istekli, yıl boyunca ev satın aldı veya inşa etti. 

Bucks County, Pennsylvania
Bucks County

Bucks County Hakkında

Yıllar geçtikçe Bucks County sanat kolonileri ve antikalar, yaz tiyatrosu ve kır hanları ile ünlüdür. Bu günlerde, çerez kesici konutundaki gelişmeler, tahılların bir kez büyüdüğü yerlere ekilir. Eski bir fıçı tahtası çiftlik evine ya da eski bir taş ahıra bitişik banliyö yayılımı ve hiper gelişme bulmak alışılmadık bir durum değil. Bucks County yine Orta ve Yukarı Bucks İlçesinin pek çok alanı, her zamanki gibi pastoral kalıyor; kanal ve nehir manzaraları, tepeler ve verimli alanlar ile lirik bir manzara şöleni. Yolları geri sürmek ülkenin zevklerinden biri ve sessiz küçük şehirlerde gezinmek, tarihi mekanlarda durmak, antika dükkanlarını kontrol etmek ve geceleri klasik bir hafta sonu kaçamağı yapmak için cazip bir handa kalmak.

Bucks County bir nehrin içinden geçmesi (ya da daha doğrusu yanısıra) ilçedeki baskısını çoktan terk etti. Delaware, General Washington’un gece geçişini zorlayan, tıkanmış görünen görünmezlikten, bazı işletmeleri kapatmaya zorlayan taşkınlara ve bazı binaları yıkmaya zorlayan zorluklardan payını verdi. Ancak nehir aynı zamanda dış mekan fırsatları da sunmaktadır. Her iki bankasına da oyulmuş kanallar artık popüler rekreasyon arterleridir ve nehrin kendisi balık tutmak, yüzmek veya ilerledikçe bakmak için mükemmeldir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi