Marmaris'e Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Marmaris'e Nasıl Gidilir? 

marmaris

Marmaris'e gelmek için birçok alternatif var. Dalaman Havalimanı'na 88 km uzaklıkta bulunan Marmaris'e uçmak isteyenler, uçaktan iniş yaptıktan sonra Dalaman Havalimanı'ndan kalkan Havaş servislerini kullanarak doğrudan Marmaris merkezine ulaşabilirler. Havaş ile Marmaris arasında yaklaşık 90 dakika sürer. 

Karayolu ile Marmaris'e Ulaşım

marmaris'e ulaşım

Havalimanından araç kiralayarak merkeze ulaşmak da başka bir seçenek olabilir. Aynı şekilde, birçok farklı şehirden otobüs firmaları Marmaris'e tüm yıl boyunca ulaşım sağlamaktadır. Araçla Marmaris'e ulaşmak isteyenler, İzmir Aydın Otoyolu'nun Marmaris'e ulaşmasının ardından İstanbul yönüne gelecekler. İstanbul'dan Marmaris'e ulaşmak için İstanbul-Yalova-Balıkesir-Akhisar-Manisa-İzmir-Aydın-Muğla-Marmaris güzergahının takip edilmesi gerekmektedir. 

Ankara'dan Marmaris'e ulaşmak istiyorsanız, Denizli yönünü takip edin ve Muğla şehir merkezinden sonra Marmaris'e ulaşın. Ankara-Sivrihisar-Emirdağ-Dinar-Honaz-Muğla-Marmaris bu doğrultuda takip edilmesi gereken rotadır. Antalya'dan gelmek isteyenler, Marmaris'e ulaşmak için Fethiye'nin yönünü takip etmelidir. 

Bazı illerden Marmaris'e ulaşım süreleri aşağıdaki gibidir; Muğla'dan Marmaris'e yaklaşık 54 km uzaklıktadır ve arabayla yaklaşık 1 saat sürmektedir. Denizli-Marmaris yaklaşık 183 km'dir ve araçla gitmek yaklaşık 2 saat 45 dakika sürer. Aydın'dan Marmaris'e yaklaşık 151 km uzaklıktadır ve arabayla yaklaşık 2 saat 15 dakika sürer. İzmir'den Marmaris'e yaklaşık 271 km, araba ile yaklaşık 3 saat 30 dakika sürmektedir. İstanbul-Marmaris yaklaşık 813 kilometre km uzaklıktadır ve arabayla yaklaşık 10 saat sürmektedir. Bursa-Marmaris yaklaşık 578 km'dir ve yaklaşık 7 saat 30 dakika sürer. Ankara-Marmaris yaklaşık 643 km'dir ve yaklaşık 8 saat 50 dakika sürer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi