Merkez Oregon Hakkında

Merkez Oregon

Merkez Oregon

Sunriver bisiklet yollarında geçen bir günün ardından, Avrupa'dan ilk kez gelen bir ziyaretçi başını salladı. “Burası cennettir” diye ilan etti. Neden böyle düşündüğünü anlamak kolaydır. Orta Oregon'un ovaları beyaz, dağların kenarlarını keskinleştirir; kanyonlar, baş dönmesine neden olacak kadar derin ve anidir; hava o kadar net ki duyuları dolduruyor; dağ göllerinde dalgalanan su o kadar açık ki, kayıkçılar dibini görebiliyor ya da kirişler tarafından tercih edilen çalkantılı yollar boyunca akıyor.

Volkanik kargaşadan doğan bir bölge şimdi maceracı, güzellik arayanlar ve hatta urbaniler için güçlü bir cazibe merkezidir - Bend, daha büyük, gürültülü şehir merkezlerinden uzaklaşan insanlar için bir mıknatıs olan sofistike bir 87.000 kişilik şehir haline geldi. Çoğu ziyaretçi için Bend, Oregon'un merkezinde, yürüyüşçülere, sporculara ve estetiklere yönelik bir cennettir, ancak daha büyük şehirlerin cazibesi ve zerafeti ile. 

Oregon Warm Springs

Oregon 

Bend'den etrafını saran atraksiyonlara başlamak kolaydır. Kuzeybatıda, Camp Sherman, gökkuşağı alabalığı veya kokanee için balık tutmak için çarpıcı bir yerdir. Kuzeydeki Smith Rocks formasyonu dağcı ve kayaları çekiyor ve güneyde Lava Toprakları ve Lava Nehir Mağaraları, dünyadan kesilmelerinden 6.000 yıl sonra ziyaretçileri büyülemektedir. Doğudaki Oregon Badlands Wilderness, doğal olmayan araziyle bağlantı kurmak isteyen yürüyüşçüler ve at binicileri çekiyor. Kuzeydeki Billy Chinook Gölü, yaz ziyaretçilerinin Deschutes Nehri kanyonunun yüksek duvarlarının altında yüzen teknelerde kaydığı şaşırtıcı bir vahadır. Deschutes Nehri'nin kendisi, genç ailelerden yalnız maceracılara kadar bütün tanımların kirişlerini taşıyor.

Bölgenin doğal güzelliği, yüksek dağ göllerinin kıyısındaki veya şaşırtıcı yeşil alanların golf sahalarında bulunan çeşitli tatil köylerini getirmiştir. Manzarayı Warm Springs'in etrafındaki kuru araziden Mt. Lisans.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi