Washington Mount Rainier Doğa Parkı ve Scenic Demiryolu ve Müzesi Rehberi

Washington Mount Rainier Doğa Parkı ve Scenic Demiryolu ve Müzesi

Washington Mount Rainier Doğa Parkı

Washington Mount Rainier Doğa Parkı

Çevredeki ormanlar ve tarlalar güneş ışığında yıkanırken bile bulutlarla örtülü gizemli, beyaz kaplı bir chanteuse gibi, Mt. Rainier, adaşı parkının merkezindedir. Etkileyici volkanik tepe 14,411 feet yükseklikte durmakta ve 48 eyalette beşinci en yüksek tepe haline gelmektedir. Yılda yaklaşık 2 milyon ziyaretçi dağın muhteşem manzarasının tadını çıkarmakta ve yaşamı boyunca yaşadığı bir görüntüyle eve geri dönmektedir.

Dağ, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük buzul sistemini, iki düzineden fazla büyük buzulla birlikte elinde tutuyor. Alt yamaçlarda, katedral benzeri Douglas köknar, batı baldıran otu ve batı kırmızı sedir bahçelerinden oluşan, 1000 yıldan daha eski, sessiz ormanlar bulacaksınız. Parkın her yerinde su ve yemyeşil yeşillikler vardır ve yoldan veya kısa bir yürüyüşle ulaşılabilen düzinelerce şelalenin şelalesi havayı sisle doldurur.

Washington Mount Rainier Scenic Demiryolu ve Müzesi

Washington Mount Rainier Scenic Demiryolu ve Müzesi

Bu gezi sizi 14 kilometrede eşsiz bir güzellikleri kapsayan yemyeşil ormanlardan ve doğal köprülerden geçiriyor. Trenler, Ashford'un 18 mil batısındaki Elbe'den hareket eder ve daha sonra geri dönmeden önce yolcuları Mineral Gölü yakınlarındaki sevimli bir piknik alanına götürür. Ayrıca, Sonbahar Yaprakları gezisi ve Kartopu Ekspresi gibi mevsim temalı geziler de düzenlenmektedir. Mineral Gölü'nde konuklar eski tren hatıraları ve eserler içeren müzenin yanı sıra, bölgedeki eski demiryolu kamplarında sergilenen ve trenle günlük işlemlerinin merkezi olarak hizmet veren müzeyi gezebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi