Le Canal Du Midi

Le Canal Du Midi Doğal Yapısı


Du Midi Fransız Kanalı'nın tarihi, 1666 yılında ortaya çıktı. Birçok gezgin, Languedoc veya Güney Kanalı olduğunu biliyor. Kanal 15 yılda inşa edildi ve yaklaşık 240000 metre uzunluğa sahip. Avrupa'daki en eski işleyen kanaldır. 1681'de ilk gemi kanaldan geçti ve kanalın trafiği o zamandan beri durmadı. Savaş sırasında bile Canal du Midi ticaret ve kargo gemileri tarafından aktif olarak kullanılmıştır.

Le Canal Du Midi


Sonunda, turist tekneleri ile baş ettiler. Romantik doğa ve gezi amatörleri, Canal du Midi boyunca yürüyüş yapmayı kesinlikle takdir edeceklerdir. Kanal, iki önemli Fransız şehri olan Toulouse ve Seth arasındaki bağlantıyı oluşturan bir bağlantıdır. İkincisi, 17. yüzyılın ikinci yarısında doğu kanal terminali olarak kuruldu.

Le Canal Du Midi Tarihçesi

Baron Paul Rica, iddialı projeye katkıda bulundu. İnşaat işlerinin üçüncü bölümünün finansmanında yardımcı olan kişi o idi. 1996 yılından beri Canal du Midi, dünyaca önemi olan tarihi bir yapıya sahiptir. Mutlaka gezegenin en güzel kanalı olmak için başvurabilir. Çevredeki manzara sadece nefes kesicidir. Bu yerler çok sayıda fotoğrafçının, ressamın ve diğer sanatçıların dikkatini çekiyor. 

Le Canal Du Midi


Canal du Midi Güney Fransa'da 241 km uzunluğundaki bir kanaldır. Başlangıçta Canal royal en Languedoc olan adı 1789'da Fransız devrimciler tarafından Canal du Midi olarak yeniden adlandırıldı. Kanal 17. yüzyılın en büyük inşaat işlerinden biri olarak kabul edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi