Kaş Kiralık Villa

Kaş Tarihi

kaş


Antalya'nın Kaş ilçesi dünyaca ünlü ve turistler tarafından çokça tercih edilen bir tatil beldesidir. Eşsiz bir doğası bulunan Kaş ilçesine dalış yapmak için dünyanın dört bir yanından yabancı misafirler gelmektedir. Mavi bayraklı plajları, bol oksijenli havası, büyüleyici manzarası ile misafirleri karşılamaktadır. Eski bir antik kent olan Kaş M.Ö. 4. Yüzyılda Likyalılar tarafından kurulmuştur ve günümüzde de Likya uygarlığının izlerini taşımaktadır.

Kaş Kiralık Villa Tatili

kaş kiralık villa

Tatilinizi Kaş'ta planlıyorsanız konaklama alternatifleri fazlasıyla mevcuttur. Kaş bölgesinde kiralık villalar beldenin en güzel alanlarında yer alır. Deniz ya da orman manzaralı bir çok seçenekte villa bulunur. Villada konaklayacak kişi sayısına göre alternatif belirlemeniz yararınıza olacaktır.



Kiralanan villalarda ihtiyacınız olan beyaz eşya, mobilya ve mutfak gereçleriyle televizyon ve internet herşey tam bir şekilde sunulmaktadır. Bahçesinde genellikle ve tabi tercihinize göre korunaklı havuzu , şezlong, oturma grubu bulunur.

Kaş kiralık villa misafirleri ev ortamı sıcaklığında özgür bir tatil yaşamaktadır. Villa kiralama hakkında müstakil villam sitesini ziyaret edebilir, size en uygun villa seçenekleri hakkında bilgi alabilirsiniz. İstedikleri zaman villada, istedikleri zaman Kaş tatil beldesinde vakit geçirmektedir. Kaş plajlarında güneşlenen, denize giren misafirler birçok aktivite yapmaktadır. Yamaç paraşütü, dalış ve su sporları, tekne ile ada ve koy gezileri, kültür turları ile kaş ve çevre gezileri, bisiklete binme, doğa yürüyüşü, jip safari yapılan aktivitelerden bazılarıdır.

Kaş önemli bir tatil merkezi olması nedeniyle misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, mağaza, restoran, kafe, bar, eczane, dalış okulu, seyahat acentası, banka, tur şirketi gibi kurum ve mekanlar yer almaktadır. Kafe, bar ve diskolarda keyifli saatler yaşanmaktadır. Misafirler gönüllerince eğlenmektedir. Kaş gezilecek görülecek yerler arasında antik tiyatro, kaya mezarları, sur kalıntıları, kral lahiti, Kaş uzun çarşı bulunmaktadır.

kaş

Kaş kiralık villa misafirleri yemek ihtiyaçları Kaş’ın şık restoranlarında veya villalarında karşılamaktadır. Restoranlarda yöresel yemekler, taze deniz ürünleri , mevsim meyveleri sunulmaktadır. Kaş’ın meşhur meyveleri arasında kaktüs, karadut meyvesi ve karadut suyu bulunmaktadır. Eşsiz manzaralı kiralık villada tatil yapan misafirler dola dolu tatil yaşamaktadır. Misafirlere istedikleri takdirde araç kiralama hizmeti, havaalanı transfer hizmeti sağlanmaktadır.


Kaş Tatilinde Yapılabilecekler

kaş yamaç paraşütü


Bozulmamış denizi, Mavi Bayrak koyları ve eşsiz panoramik manzarasıyla Kaş, Batı Akdeniz'in en popüler, doğal olarak korunmuş ve kirlenmemiş turizm merkezlerinden biridir. Tüplü dalış ve yamaç paraşütü bölgedeki önde gelen spor aktiviteleridir. Kaş, tüplü dalış için dünyanın en iyi yerlerinden biri olarak kabul edilir.

Bölgedeki türden bir dalış noktası ve ilçedeki 20'den fazla merkezi ile Türkiye'nin en çok dalış okuluna sahip tatil beldesidir. Meis Adası'na ve antik Likya batık şehri Kekova-Simena'ya yakınlığı nedeniyle, günlük Meis ve Kekova turları misafirlerimize önemli ilgi alanlarıdır. Kekova batık şehrine Kaş ilçe merkezinden tekne ile veya günlük veya saatlik turlarla Üçağız'dan kara yoluyla ulaşılabilir.

Kaş, bozulmamış denizi ile şehre yürüme mesafesinde olan tek Akdeniz sahil kasabasıdır. Büyük Çakıl ve Küçük Çakıl plajları ve iskeleye bitişik diğer plajlar, sadece 1-2 km uzaklıktaki Akçagerme Plajı, İncebogaz Plajı ve Hidayet Koyu bunun en güzel örnekleridir. Likya döneminden günümüze kadar doğal manzaralar ve antik kalıntılarla işaretlenmiş ve iskeleden veya şehir otobüslerinden günlük teknelerle erişilebilen Limanağzı, Kaputaş ve Patara plajları, günü deniz kenarında huzur içinde geçirebileceğiniz diğer plajlardır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi