Narada Bulguları

Narada Bulguları Fiziki Konumu


Narada nehri Ural Dağları'nın doğu sınırının yakınında bulunmaktadır. Birkaç yıldır altın meraklılarını cezbetmektedir. 1991'de, 'altın rüzgâr kâşifleri', benzersiz eseri keşfedildi - küçük tungsten tüyü ve diğer metal unsurları anlaşılmaz orijin ve amaç. İlk bakışta mikroskobik 'çöp', etkileyici yaşını 200.000 yıldan fazla sürmüyorsa ilginç değildir.

Narada Bulguları


Metal eserlerinin boyutu da şaşırtıcıdır ve en fazla 3 milimetre oluşturmaktadır ve bazı numunelerin boyutu bin kat daha küçüktür. Minik yay ve diğer kısımlar tungsten ve molibdenden oluşur. Modern teknolojik koşullarda bile insanlar böyle bir şey yapamazlar. Narada nehri üzerine yapılan diğer araştırmalar da benzer diğer unsurların bulunmasına yol açtı. Bazı numuneler ancak mikroskop altında fotoğraflanabilir.

Günümüzde bilim insanları için binlerce mikroskobik element mevcuttur. Tüm parçalar 3-12 metre derinlikte keşfedildi. Şüpheciler, küçük eserlerin dünya dışı kökenleri hakkındaki versiyonunu eleştirmeye çalışıyorlar. Bugün, nehir yatağına nasıl girdiklerini gerçekten açıklayamazsın. Tek bir gerçek tartışılmaz - insan böyle şeyleri bu günlerde üretemez. 

Narada Bulguları Tarihi Yapısı

Bilimin Ötesi bölümü ile Epoch Times, bugünkü bilgilerimize meydan okuyan doğal olayları ve teorileri araştırmakta, incelemekte ve açıklamalar yapmaktadır. Hayal etmeye teşvik eden fikirleri derinlemesine araştırıyor ve yeni olasılıkları ortaya çıkarıyoruz. Aşağıdaki yorumlar bölümünde bazen tartışmalı da olabilen başlıklar altında bizimle düşüncelerinizi paylaşın.

Narada Bulguları


Oopart (out of place artifact – yersiz insan eseri bulgular) terimi, dünya üzerindeki çeşitli yerlerde bulunmuş, düzinelerce tarih öncesi cisim için kullanılan bir terimdir. Bu cisimler yapıldıkları dönemlerin teknolojik gelişim seviyesi ile uyum göstermemektedir. Ooparts klasik bilim adamlarını hayal kırıklığına uğratırken, alternatif teorilere açık, maceracı araştırmacıları memnun etmekte ve tartışmaları ateşlemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi