Neon Müzesi

Neon Müzesi Fiziki Konumu


Küresel önemi olan sıradışı ve eşsiz bir merkez Las Vegas'ta bulunabilir. Bu renkli şehir, hızlı bir yaşam ritmiyle etkilemektedir. Yolcuların bir tür Neon Müzesi'ni ziyaret etme fırsatı bulacaksınız. Yüzlerce neon tabelasının toplandığı geniş bir açık alana sahiptir. Bir zamanlar şehrin popüler casinolarını ve otellerini süslediler ve sonra kırıldı ya da eskimiş oldu. Personel, Neon Müzesi Boneyard'a varan tüm işaretleri düzeltir, böylece ziyaretçiler karanlıkta parlak ışıkların tadını çıkarabilecektir.

Neon Müzesi


Dünyanın herhangi bir şehrinde benzeri olmayan orijinal müze, 1996 yılında kuruldu. Bugün yaklaşık 150 eski neon tabela ile övünebilir. Buna ek olarak, müze personeli, kent parkları ve sokakları tasarımında aktif olarak yer almaktadır. İnsanlar birtakım kentsel kurumlarda neon tabelalarını önemser.

Neon Müzesi Tarihçesi

Müzenin en ünlü sergilerinden biri, ünlü Green Shack kumarhanesini süslemek için 1958'de kullanılan işarettir. Bugüne kadar, dünyanın en büyük neon işareti olarak kabul edilir. Uzunluğu 66 metre, yüksekliği 8 metre. Bu işaret, 11.000 'den fazla ampulden oluşur. Alışılmadık yerlerde dinlenmeyi seven herkes, bu açık hava müzesinde yürümek şaşırtıcı bulacaktır. Burada, 20. yüzyılın ortalarında Las Vegas'ın en ünlü kumarhanelerini ve gece kulüplerini ve ünlü Moulin Rouge kabaresini ve şehrin seçkin otellerinde süslenmiş eski tabelaları ve neon plakalarını görebilirsiniz. En iyi seçenek müzeyi karanlık bir süre sonra ziyaret etmek ama aynı zamanda halka açık ve gündüz açık.

Neon Müzesi


1996 yılında kurulan Neon Müzesi, eğitim, tarihi, sanat ve kültürel zenginleştirme için ikonik Las Vegas tabelalarını toplamaya, korumaya, incelemeye ve sergilemeye adanmış kar amacı gütmeyen 501 (c) 3 bir organizasyondur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi