James Stewart Müzesi

James Stewart Müzesi Konumu


Dünyaca ünlü aktör Jimmy Stewart Indiana'da doğdu ve büyüdü. Ona adanmış müze oraya yerleştirildi. Indiana Serbest Kütüphane Binası'nın üçüncü katında yer almaktadır. Aktörün kariyeri ile ilgili şeyler serginin temelini oluşturuyor. Müzenin ana özelliği sinema salonu olmasıdır. Son yüzyılın 30'undaki ABD sakinleri tarafından ziyaret edilen sinemaları tamamen yeniden oluşturuyor.

James Stewart Müzesi


Orada bulunan eski ekipman, Universal City Studio tarafından müzeye bağışlandı. Cihazlar mükemmel durumda. Seçkin aktörün hayranlarının müzeyi ziyaret etmeleri önerilir. Stewart'ın çocukluğunda sevdiği güzel oyuncak koleksiyonunun yanı sıra askeri kariyerine ilişkin bir şeyler de var. Daha önce aktörün evinde saklanan şeyler de var. Resimlerin yanı sıra eski posterlerle salonlardaki duvarlar süslenmiştir.

James Stewart Müzesi Doğası

Turun ayrılmaz bir parçası Jimmy Stewart ile film izliyor. Yeniden yapılandırılmış eski sinemada yayınlanırlar. Bu tur unutulmaz bir romantik macera olabilir. Eşsiz müze ve eski sinema, çiftler arasında çok popüler. Her zaman, farklı sinema temalı hediyelik eşyalar satın alabilecekleri bir hediyelik eşya dükkanı ziyaret etmeye değer.

James Stewart Müzesi


Müze, Indiana Halk Kütüphanesi'nin üçüncü katında, oyuncunun memleketi Indiana, Pennsylvania'da bulunmaktadır. Müze, Stewart'ın 1946 Noel klasiği It's a Wonderful Life'daki rolü ve II.Dünya Savaşı bombardıman pilotu olarak verdiği hizmet de dahil olmak üzere film kariyerini vurgular . Stewart'ın çocukluğu, askeri kariyeri ve ev yaşamının yanı sıra film afişleri ve hatıra eşyalarından çok sayıda eser içeriyor. Ziyaretçiler, Stewart'ın bazı filmlerini 1930'ların çoğunda bir tiyatroda izleyebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi