Yangjiang Taş Evleri

Yangjiang Taş Evleri Konumu


Yangjiang, Çin'deki yüksek radyasyon alanını oluşturuyor. Ana özelliği kum ve kil tuğladan yapılmış çok sayıda evdir. Bu yapı malzemeleri yüksek bir arka plan radyasyon kaynağı olarak hareket etmektedir. Gerçekte, tuğla yapmak için kum ve kil çıkartılması, nadir bulunan kaya unsuru olan monazit açısından zengin yerel dağ bölgelerinden birinde gerçekleştirildi.

Yangjiang Taş Evleri


Bu element, radon, radyum ve aktinyum da dahil olmak üzere bir dizi radyoaktif elemente bölünebilir. Yapı malzemesinin bu özelliği, binlerce kişinin sağlığına tamir edilemez bir şekilde zarar verdikten sonra çok geç bulundu. Bölgedeki bir takım kanser hastaları ülke ve dünya ortalamasının üstünde.

Yangjiang Taş Evleri Doğallığı


Yangjiang Şehri zengin bir tarihe sahiptir. Günümüzde bıçak ve makas üreten endüstri bitkileri bilinmektedir. Birçok insan için gerçek bir vatan haline geldi. Enfekte olan yerden, hatta ölüm tehlikesinden bile terk etmek istemiyorlar. Doğal olarak kimse bugün eski taş evlerde yaşamakta değildir. Şehrin bu alanı terk edilmiş ve uzunca bir süre tamamen tahrip edilmiştir. Bununla birlikte, enfekte nesnelerden arındırmak için ciddi bir önlem alınmadı. Böylece, yerli halkın sağlığı için tehdit oluşturuyor. 

Yangjiang Taş Evleri


Taş duvarların dokusuyla oynanmayışı ve tavandaki kirişler özellikle dikkat çekici. Taş ve ahşabın muhteşem uyumunu gözler önüne seren bu dekorasyona gerçekten dekorasyonlar. Eski tarz bir taş ev zevkle yeniden can bulmuş.Şüphesiz görenlerin aşık olduğu taş ev modellerini sizin için derledik.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi