Aitutaki Adaları

Aitutaki Adaları Konumu


Cook Adaları, her yıl turistlerle giderek daha popüler hale geliyordu. Rekreasyon için takımadalarını seçen sadece birkaç konuk, orjinal konumu ile karakterize edilen küçük Aitutaki Atoll'u ziyaret ediyor. Atoll, üçgen biçimin bariyeri ile çevrilidir ve bu üçgenin geometrik merkezinde bulunur. Pitoresk atoll, olağanüstü güzel lagünlerde zengindir. Burada Sandstrand'da rekreasyonun günlerce keyif alabilir ve sakin bir atmosferde güneşin altında kalabilirsiniz.

Aitutaki Adaları



Aitutaki'ye zor erişim sakin ve uyumlu bir atmosferin nedeni. Turistlerin kar-beyaz kumlarla kaplı plajlarda görülmesi son derece nadirdir. Büyük şortlardan uzakta olan atol, buluşacak bir yer arayan hayalperestler ve çiftler arasında popülerdir. Atoll, genel alanı 18 metre karelik olan 15 küçük adadan oluşmaktadır. Bazı adalarda yaşanmaz ve Atoll nüfusunun toplam nüfusu 2.000 kişiden azdır.

Aitutaki Adaları Yapısı


Yukarıda belirtildiği gibi, kristal berraklığındaki suya ve sayısız sualtı sakinlerine sahip olağanüstü güzel lagünler, atoloğun ana cazibe merkezidir. Profesyonel ekolojistler, dünyadaki en temiz kumsalları bulabileceğinizi iddia ediyor. Bu inanılmaz güzel yeri ziyaret etmek isteyen turistler, yolunun karmaşık ve uzun olduğunu dikkate almalıdır. 

Aitutaki Adaları


Atoll'ın bitişiğindeki anakara Avustralya'dır. Kıtada atolü yaklaşık 5 000 km. Adalar sessiz dinlenme ve zamlar için bulunmuş. Aitutaki'nin tüm konuklarının konforlu ve misafirperver resepsiyonu beklemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi