Appin Rehberi

Appin Görülecek ve Yapılacak Şeyler

Appin Parkı 

Appin'i keşfetmek için mantıklı bir başlangıç ​​noktası, Appin Yolu'ndaki Campbelltown tarafında yer alan Appin Park. Kasabanın mükemmel bir tarihi ve ziyaretçileri bölgedeki ana tarihi mekanlara yönlendiren bir harita var. 

 Appin Inn

 Appin Inn


Gezgin Yorumları Tarihi bir bina işgal edilmediğinde olan budur. Appin Inn 2004 yılından bu yana boş ve terkedilmişlik düştü ama William Sykes bir likör lisansı verildi ve iş için açıldığında 1826 tarihlidir. 1912'de kısmen yıkılmış ve daha sonra yatılı bir ev olarak yeniden inşa edilmiştir. Binanın kuzey bölümü 1826'dan kalmadır. Otel 1833 yılında sahipliğini değiştirdiğinde Union Revived Inn olarak yeniden adlandırılmıştır. 

Appin Okul Öğrenci Yurdu

Schoolmaster's Residence, Appin Primary School


 Appin İlköğretim Okulu 97 Appin Road'da (Stone Cottage'dan gelen yolun üzerinde) bulunan bu kumtaşı binası 1867'de tamamlandı ve başlangıçta okulun evi olarak inşa edildi. Yakınlarda, Elizabeth Close'da, orijinal Appin İlköğretim Okulu binası (1867) var. 1866 tarihli Henry Parkes Devlet Okulları Yasası uyarınca ilk inşa edilmiştir. 


Taş Kulübe Otel ve alışveriş kompleksi arasındaki Appin Road'un doğu tarafında, sadece taş kulübe adı verilen bir bina bulunmaktadır. Kendine özgü yarı mansard çatısına sahip bu bina muhtemelen 1830'lardan kalmadır ve bir zamanlar kasabada yaygın olan konutlar için tipiktir. Bazı yetkililer, muhtemelen otel için hizmetkarın konaklaması olarak kullanıldığını öne sürüyor. 2005 yılında satıldı ve yakın zamanda temizlendi ve onarıldı.


Aziz Bede Roma Katolik Kilisesi 

St Bede's Roman Catholic Church


Appin Road ve King Street'in köşesinde St Bede’nın Roma Katolik Kilisesi toprakları bulunmaktadır. 1837'de Peder John Therry tarafından tasarlandı. Etkili ve tarihi bir figür olan Therry, bir meslektaşı ile birlikte, 1820'de Avustralya'ya atanan ilk rahipti. Farklı esnaflar tarafından farklı aşamalarda inşa edilen kilise 1841'de tamamlandı ve Avustralya anakarasında sürekli kullanımda kalan en eski Katolik kilisesi olarak kabul edilir. Hem kilise hem de mezarlığı Ulusal Güven tarafından listelenmiştir. Bir zamanlar ahşap bir çan kulesine sahip olan demir çatılı kare kule, yerel Anglikan Kilisesi'nin kulesine oldukça benziyor. Her ikisinde de tarihi mezarlıklar vardır. 

Aziz Evanjelist Anglikan Kilisesi 

St Mark the Evangelist Anglican Church


Church Street'te Appin Road'a kısa bir mesafede bulunan Evangelist Anglikan Kilisesi St Mark yer alır. İnşaat 1840 yılında başladı ve Piskopos rektör tarafından inşa edilen bir taş sunağın kaldırılmasını emrettikten sonra 1843 yılında kutsandı. Bölge, 1907'den beri Campbelltown'dan yönetilmektedir. 1840 yılına dayanan mezarlık özellikle ilgi çekicidir. St Mark's Rectory, Toggerai Caddesi'nin Köşesi ve St James Place. Son değişiklikler, 1839 yılında inşa edilen bu tarihi binayı önemli ölçüde değiştirdi. Çatı hattı değiştirildi ve bir garaj eklendi ve modern banliyölerle çevrili. Düzgün küçük sundurması, çatı katı, çatılı çatı, kare taş baca ve on beş küçük pencere, 19. yüzyılın ortalarında kasabadaki binaların neye benzediğini hatırlatıyor. Giriş kapısının üzerinde "Rab, evi inşa etmenin dışında emeği ancak onu inşa eden kaybolmuş" anlamına gelen Latince bir metin vardır

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi