Coral Castle

Coral Castle Konumu


Florida eyaletinde bulunan Homestead şehrinde, eşsiz mercan kalesi (Coral Kalesi). Bu, Steingarten'in gerçek dünya çapında bir adı olarak tanımlanabilen adıdır. Toplam ağırlığı 1 100 ton olan heykellerin etkileyici büyük kompleksi, manuel olarak inşa edildi ve uzun yıllar dünyanın her tarafından milyonlarca insana hayran kaldı. Bu eşsiz Steingartens'in yazarı, bu kahramanca eylem için mutsuz sevgiye neden olan Letonya'dan göç eden Ed Leedskalnin'dir.

Coral Castle


Steingarten'de yapılan yürüyüş boyunca büyük kalp şeklinde masayı içeren bazı romantik heykeller görebilirsiniz. Kaidede, her zaman tam olarak Nordstern'i işaret eden hilal, aynı derecede ilginç. Kompleksin en büyük binası, ağırlığı 243 ton olan yüksek kare kule. Mercan taşları, heykel yönünde ana inşaat malzemesi olarak kullanılıyordu. Bazı blokların ağırlığı birkaçtona ulaşıyor.

Coral Castle Yapısı


Yazar, 1923'te mercan kilidini inşa etmeye başladı ve ölümüne kadar devam ettirdi. Güzel buharın bir kişi tarafından herhangi bir özel teknik kullanılmadan inşa edildiği gerçeği inanılmaz görünüyor. Ed Leedskalnin'in oldukça narin bir adam olduğu gerçeğine göre, mercan kilidi fenomeni açıklanamayacak gibi görünüyor. Adam sadece 152 cm uzunluğunda ve ağırlığı 45 kg idi.

Coral Castle



Mercan Kalesi, Letonya-Amerikan eksantrik Edward Leedskalnin tarafından yaratılmış bir oolit kireçtaşı yapısıdır. Homestead ve Leisure City şehirleri arasında, Florida'nın Miami-Dade County bölgesinde bulunan ve bilinmeyen bölgelerde yer almaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi