Skydeck Chicago

Skydeck Chicago Konumu


Şikago'da inanılmaz derecede popüler olan görüntüleme platformu Willis Gökdelen'de bulunur. Bu yapı, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en uzun yapıdır; 443 metreye kadar yukarı akmaktadır. Gökdelenin 110 katlı. Gözlem güvertesi, 103 kat yüksekliğinde 412 metre yükseklikte bulunuyor. Her yıl, görüntüleme platformuna yaklaşık 1.3 milyon kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Bir yerde muhteşem şahsiyetler var.

Skydeck Chicago



Ana özellik cephe dışına çıkan sözde Ledge veya dört cam balkon. Her seferinde, her balkondaki beş kişiye kadar kalabilir. Kocaman şehri tam anlamıyla ayakları üzerinde görebilir ve inanılmaz fotoğraflar çekebilirler. Görüntüleme platformunun ziyaretçileri için en sevilen eğlence seçeneklerinden biri cam balkonda anılacak bir fotoğraf çekimi.

Skydeck Chicago Yapısı


Kendi fotoğraf makinenizle fotoğraf yapmak tamamen ücretsizdir. Ayrıca, yalnızca 20 $ 'lık en iyi yolu ziyaretçilerine çekecek profesyonel bir fotoğrafçı var. Willis gökdelenindeki gözlem güvertesi kentte gece bile olsa ziyaretçilere açık olan az sayıdaki insandan biridir. Gün batımından sonra şehri hayranlıkla izlemek için daha iyi bir yer bulmak zor olacaktır. Güzel havalarda, ABD'deki en yüksek izleme platformunun konukları aynı anda dört durumu görebilir. Bunlar Wisconsin, Illinois, Indiana ve Michigan.

Skydeck Chicago



Şikago'daki en popüler cazibe merkezlerinden biri olan Skydeck, daha önce Sears Kulesi olarak bilinen Batı Yarımküre'deki Willis Tower'daki en yüksek binada yer almaktadır. 365Tickets Willis Tower Skydeck biletlerini indirimli fiyatla sunar, bu da tüm ailenin paylaşabileceği daha uygun bir deneyim sunar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi