Yellow Treehouse Kafe

Yellow Treehouse Kafe Konumu


Rahat restoran bulmak için dağlara tırmanmak istemeyenler Auckland'ın çevresindeki bölgede yürüyebilir ve pitoresk ormanlardan birinde romantik Café Sarı Ağaç Evini bulabilirler. İlk bakışta bir lokantayı pek tanımayabilirsiniz. Kafe, ağaç gövdesine yükseklikle inşa edilmiş küçük koza şeklindedir. Orijinal proje yazarları Pasifik Çevre Topluluğu mimarlarıydı. Sundıkları kafe, çevre koruma kampanyasının bir parçası olarak açıldı.

Yellow Treehouse Kafe



Rahat kafe, romantik yemekler için özgün bir yer arayan veya çocukluğunda ağaç evleri inşa etmek isteyen ziyaretçileri mutlaka memnun edecektir. Sequoiestamm çevresinde inşa edilmiş koza restoranı, gurmeler hayal kırıklığına uğramayacakları için ziyaretçilerine enfes yemekleri sunar.

Yellow Treehouse Kafe Doğallığı


12 metrelik bir yükseklikte bulunan restoran, oldukça küçük bir alana sahiptir ve yalnızca bir kez 18 ziyaretçi alabilir. Konuklar küçük masada rahat ahşap merdivenleri tırmanabilir. Alışılmadık kahveyi yaparken yalnızca çevre dostu malzemeler kullanıldı. Yellow Treehouse'da romantik bir akşam yemeği veya kutlamayı planlamak isteyen konuklar, restorandaki masaların yalnızca önceden sipariş verilebileceğini dikkate almalıdır. Restoranda her zaman çok fazla ziyaretçi var, bu yüzden masaya önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Yellow Treehouse Kafe



Genellikle bir ağaç evi tasarlama komisyonu sunulmaz, bu nedenle Colenso BBDO - Sarı Sayfalar adına Pasifik Ortamları Mimarlarına, duvardan çalışan bir restoran için 'gerçeklik' TV reklamı için bilgi verdiğinde, Pasifik Ortamları fırsata atladı . Tracey Collins ve ekibiyle birlikte çalışan fikir, tüm ürün ve hizmetleri Sarı Sayfalar listelerinden (kitap, çevrimiçi ve mobil) kaynaklamaktı. Sarı olmamızı sağladı - bu şekilde seçildik ve sonuç olarak harika bir profil elde ediyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi