Mundaka, İspanya

Mundaka, İspanya

Mundaka Hakkında

Ría de Gernika'nın ağzındaki sol silindiriyle dünyanın dört bir yanındaki sörfçüler arasında ünlü Tiny Mundaka, sörfçü de sunacak çok şey var: Kasabanın zarif yaz evleri ve aile arması taşıyan görkemli evler gurur için yarışıyor Santa Catalina yarımadasında hermitage ve bölge kilisesinin Rönesans kapısında yer alır.

Oma Ormanı, Mundaka

Oma Ormanı, Mundaka

Şehir dışında, Gernika'ya yaklaşık 5 km (3 mil), Urdaibai Doğa Koruma Alanı bulunmaktadır. Bask sanatçısı Agustín Ibarrola tarafından canlı bir şekilde boyanmış ağaçların sıralandığı Bosque de Oma'da bir yürüyüş için burada durun. Sanat ve doğanın çarpıcı ve başarılı bir evliliği. Yakındaki Cuevas de Santimamiñe, neredeyse bir ziyaretçi merkezinde erişilebilen önemli tarih öncesi mağara resimlerine sahiptir.

Mundaka Plajı

Bu plajın Avrupa'daki ve dünyanın en iyileri arasında en uzun sörf molasına sahip olduğu söylenir ve bu da onu sörfçüler için bir mıknatıs haline getirir. Yaz ve sonbaharda bu plaj sadece sıçramak isteyen aileler için sınırsızdır. Sahilden iç kısım, UNESCO tarafından belirlenmiş bir biyosfer olan Urdaibai Doğal Koruma Alanı'dır. Olanaklar: cankurtaranlar; su Sporları. En iyisi: sörf.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi