Anjuna ve Sinquerim Plajları

Anjuna Plajı

Anjuna Plajı

Burası Goa'nın orijinal hippi cenneti. Şimdi bu plaj devleti ile eşanlamlı olan bu dolunay partileri ilk olarak 1960'larda Anjuna kumları üzerinde gerçekleşti ve bugün bile bu kuzey plaj modern çiçek çocuklarına ev sahipliği yapıyor, uluslararası gezginler bu hippi yıldızının bir kısmını örneklemeye hevesli ve herkes bir parti arıyor. Kesinlikle Goa'nın en güzel plajlarından biri değil, ama sürekli insan akışı, restoranların ve barların bolca olduğu anlamına geliyor. Anjuna'nın en ünlüsü haftalık ünlü Anjuna Bit Pazarı'nın gerçekleştiği Çarşamba günü. Su yüzmek için güvenlidir ve yıl boyunca çok sayıda güneşlenme ve hediyelik eşya satıcısı bulacaksınız. Kolaylıklar: yiyecek ve içecek; su Sporları; otopark. En iyisi: parti yapanlar; gün batımı; yüzme; yürüme.

Sinquerim Plajı

Sinquerim

Panaji'ye yakın Sinquerim sakin, bakımlı bir plaj ve Goa'nın bölgedeki en pahalı tatil beldelerinden bazıları - Taj – Fort Aguada'dan Vivanta ve Taj Tatil Köyü dahil - iyi topuklu bir yer olma eğilimi gösteriyor yerel turistler ve eski uluslararası gezginler. Bununla birlikte, satıcıların ve turistlerin cepleri, daha popülist sahil otellerinden bazılarında toplanabilir. Ziyaretçiler rüzgar sörfü gibi şnorkelli yüzme gibi su sporlarında elini deneyebilir ve su kristal berraklığında olmasa da temizdir ve güzel bir öğleden sonra kürek çeker; tutarlı dalgalar iyi vücut sörfü sağlar. Olanaklar: cankurtaranlar; su Sporları. Şunun için iyi: şnorkel; gündoğumu; yüzme.

Aguada Kalesi, Sinquerim Plajı

Umman Denizi'nin batısında ve Aquada Körfezi'nin doğusunda Panaji'nin doğusunda harika manzaraya sahip bir tepenin üzerinde yer alan Fort Aguada, 1612 yılında inşa edilmiş ve sadece kaleyi değil, aynı zamanda geçen gemileri de sağlayan doğal kaynaklara adını vermiştir. Yabani otlarla çevrili olan kale mükemmel durumda. İçeride, sağlam taş mimarisine ve eski deniz fenerine iyi bir göz atabilirsiniz. Fort'ın savunmaları aslında tepenin üst kısmındaki burçtan çok daha geniş bir alanı kapsıyordu; Taj otel kümesinin yakınında, Sinquerim Plajı'ndaki Arap Denizi'ne doğru deniz kıyısı kalmaktadır. Goa'nın birçok kalesinden biri için sadece zamanınız varsa, Aguada'ya basın - en iyi korunmuş ve en görkemli. Zaman kısıtlaması varsa taksi kiralayın; Sinquerim Plajı'nın 4 km (2½ mil) güneyinde ve yolun en az yarısı oldukça dik bir yokuş yukarı olduğu için kolay bir yürüyüş değil.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi