Cape Town 2 Mekan Önerisi

Cape Town Lanzerac Spa

Cape Town Lanzerac Spa

Dramatik ve pürüzlü Jonkershoek Dağları'nın ortasında 300 yıldan daha eski bir şarap arazisinde, büyük Lanzerac Spa, sıcak ve belirgin bir şekilde Afrikaans atmosferiyle büyüleyici bir dinlenme ortamı yaratıyor. Yenilikçi hidroterapi tedavileri arasında Garra rufa obtusa balıklarının cildi eksfoliye ettiği ve mikro masaj yaptığı Dr. Fish Spa Terapisi vardır. Varışta bir içecek ve bir ayak ılık Epsom tuzlu suya batırın. Tedaviler popüler TheraVine ürün yelpazesini kullanır; üzüm çekirdeği tam vücut eksfoliasyonu ve inanılmaz derecede rahatlatıcı yeni dalga masajı (bir dizi yuvarlanma hareketi hareketi kullanarak) şiddetle tavsiye edilir. Cam kaplı dinlenme odasından dağların muhteşem tedavi sonrası manzaralarının ve jakuzi, kapalı yüzme havuzu ve ücretsiz içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Yoga, Pilates ve kişisel antrenmanlar da mevcuttur.

Vücut Bakımları Masaj: Avokado ve shea yağı; derin doku; kahuna; saç ve saç derisi; sırt, boyun ve omuz; Refleksoloji; sıcak taş; yeni dalga masajı. Pul pul dökülme: üzüm çekirdeği vücut cilası. Sarar / banyo: vücut koza (ısıtmalı battaniye kullanarak), deniz yosunu şal, pinotage banyo, marula vücut süt banyosu, hamam merlot deneyimi, rasul ritüel. Güzellik: Yüz, kirpik / kaş renklendirme, ağda, manikür, pedikür, özel durum makyajı, saç kesimi, saç rengi.Diğer: Dr. Fish Spa Terapisi.

Cape Town Mount Nelson Otel

Cape Town Mount Nelson Otel

Hükümet Caddesi, iki ilik kasklı kapı bekçisi ile birlikte Mount Nelson Hotel'in etkileyici geçidinin karşısında sona ermektedir. Nellie, bilindiği gibi, 1899'da Cape Prensi ziyaretinde Galler Prensi'ni ağırlamak için inşa edildi ve bugün Cape Town'un en şık ve genteel sosyal mekanlarından biri olmaya devam ediyor. Efsanevi yüksek çayı kaçırmayın. 2:30 - 5:30 saatleri arasında servis edilen hamur işi seçimi en yorgun damak tadına bakabilir ve tuzlu ikramlar şahane bir yemek hazırlayabilir. Harika.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi