Doğu Londra, Güney Afrika


Doğu Londra, Güney Afrika

Doğu Londra

Hem Wild Coast hem de Amatole, Doğu Londra'ya açılan geçit, Güney Afrika'nın tek nehir limanını oluşturan Buffalo Nehri'nin ağzına inşa edilmiştir. Oldukça kentsel olmasına rağmen, Doğu Londra hala kırsal kalbe yakındır, bu nedenle hoş bir kasaba havasını korur. Burada harika bir müze var ve yarım günlük bir şehir turuna, yerel bir kasabaya eşlik eden bir ziyarete veya kırsal bir köyün tam günlük turuna katılabilirsiniz. Her ne kadar şehrin eteklerindeki plajlar harika olsa da, merkezi ticaret bölgesindekiler kalabalık ve çok hoş değil.

Doğu Londra Müzesi

Doğu Londra Müzesi'nde kesinlikle bir şeyler var. Müze, coelacanth'ın keşfiyle ilgili bütün bir bölüme ek olarak, muazzam bir manta ışını da dahil olmak üzere büyük bir korunmuş balık sergisine sahiptir. Farklı bir balık türü için, dünyanın hayatta kalan tek dodo yumurtası olduğu iddia edilir. Jurassic Park, işte geliyoruz! Muhtemelen en değerli sergi, geniş boncuk işi koleksiyonudur; kültürel olarak ilginç ve sadece düz güzel.

Gonubie Plajı, Doğu Londra

Gonubie Plajı, Doğu Londra

Gonubie Plajı, şehrin yaklaşık yarım saat kuzeyindeki Gonubie Nehri'nin ağzındadır. Nehir kıyısı yoğun ormanlarla kaplıdır, dev strelitzias (yabani muz ağaçları) su kenarında büyür. Hoş bir beyaz kumlu plaj, gelgit havuzları ve 500 yard uzunluğunda ahşap bir geçit, burayı fevkalade kullanıcı dostu bir plaj haline getiriyor. Ayrıca balinaları ve yunusları izlemek için iyi bir yerdir ve bazı daha merkezi plajlara kıyasla oldukça sessizdir. Piknik masaları, ateş çukurları ve bir oyun parkı vardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi