Little Karoo Görülecek Yerler

Cango Wildlife Ranch

Cango Wildlife Ranch

Cango Wildlife Ranch adı biraz yanıltıcıdır, çünkü bu gerçekten sadece yüceltilmiş bir hayvanat bahçesi, timsah çiftliği ve çita yetiştirme merkezi, ancak özellikle çocuklar için çok eğlenceli. Timsahlara ve çitalara ek olarak, büyük kalemlerde beyaz Bengal kaplanları ve aslanları görebilirsiniz. Diğer cazibe merkezleri arasında bir yılan parkı, cüce suaygırları, kuşlar ve dev meyve yarasaları olan tropikal bir ev vardır: kısacası, küçükleri çağlar boyunca eğlendirecek birçok hayvan. Hatta göründüğü kadar tuhaf olmayan bir çiğneme kafesi dalışı (R340) bile yapabilirsiniz: İhtiyacınız olduğunda hava nefesi için ayağa kalkabildiğiniz için gerçekten dalış yapmayın.

Domein Doornkraal

Bu tek duraklı çiftlik mağazasında 25 mahzenden şaraplar ve mükemmel pot-brandies, tatlı şaraplar, kuru şaraplar ve harmanlar bulunmaktadır. Ayrıca kendi zengin şarapları ve ucuz bir beyaz karışımı (Chenin Blanc, Sauvignon Blanc ve Colombard) üretiyorlar. Mağazada ayrıca 10 yerel tedarikçiden gelen yerel zeytinyağı ürünleri, konserveler, bal, tatlılar ve kurabiyeler de yer almaktadır. Sezonda, eski moda ev yemeklerine odaklanan küçük bir açık hava restoranı işletiyorlar.

Mons Ruber Estate

Mons Ruber Estate

Bu mülkün adı, manzaraya hakim olan ve toprağı yüksek şeker içeriğine sahip üzüm yetiştirmek için mükemmel bir ortam yaratan Red Hills'in adını taşımaktadır. Bu şarap imalathanesinde tatlı şarapların yanı sıra kaliteli bir brendi konusunda uzmanlaşmış olması şaşırtıcı değil. Güzel bir restore edilmiş 19. yüzyıl mutfağı vardır ve kolay bir yürüyüş yolu büyüleyici Red Hills'e 1½ saat kadar uzanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi