Mahe Koyları

Anse à la Mouche, Mahe

Anse à la Mouche, Mahe

Daha sakin bir deneyim istiyorsanız, adanın güneybatı kıyısında, sığ, sakin suyun yıl boyunca hüküm sürdüğü kristal berraklığında bir koy olan Anse à la Mouche'a gidin. Çocuklar için iyi. Kolaylıklar: yemek. En iyisi: yüzme.

Anse Forbans, Mahe

Her şeyden kurtulmak için güneydoğudaki bu plaja gidin. Anse Marie Louise'e (Anse Forbans Chalets'den hemen sonra) yaklaşırken deniz kaba olabilir (sörfçüler için favori bir yer), ancak her şey kendinize olabilir. Yakındaki Surfer's Café atıştırmalık veya içecek için güzel bir yerdir. Kolaylıklar: yok. En iyisi: yalnızlık, sörf, yüzme.

Anse Intendance, Mahe

Yarım mil toz beyaz kum, Mahé'nin en güzel plajlarından biridir. Aynı zamanda sörfçüler için favori yapan büyük bir şişme yaratan resif eksikliği ile en çılgınlardan biridir; yüzmek pürüzlü olabilir. Aynı zamanda güneşlenmek için favori bir yer. Banyan Ağacı Seyşel Adaları bu plajın kuzey tarafına hakimdir, ancak güvensizlere açıktır. Organize olduysanız, öğle veya akşam yemeği için mükemmel restoranlarından birinde rezervasyon yapabilirsiniz. Anse Intendance, Mahé'de hala kaplumbağaların yuvalandığı birkaç yerden biridir. Kolaylıklar: otopark, tuvaletler (sadece otel misafirleri için). En iyisi: sörf.

Anse Soleil, Mahe

Anse Soleil, Mahe

Granit kayalarla çevrili sakin, yeşim mavi bir koy, bu harika yüzme plajını sınırlar. Altın kumları, plajdaki tek kamu malı olan Anse Soleil Café tarafından harika bir deniz mahsulü yemeğinin tadını çıkarabileceğiniz popüler ve fotojenik bir noktadır. Sadece açık denizde, büyük sualtı kayalar iyi şnorkelli yüzme yapar ve karada, büyük ağaçlar kararlı plaj severler için iyi bir gölge oluşturur. Buraya gelmek, dövülmemiş bir yolculuktur, ancak ekstra çabaya değer. Kolaylıklar: yemek, otopark, tuvaletler (restoranda). En iyisi: şnorkel, yüzme.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi