Storms River ve Montagu, Güney Afrika

Storms River

Storms River (Fırtına Nehri)

Küçük, izole bir köy olmasına rağmen, Storms River kesinlikle aktivite ile uğraşır. Bir otel, birkaç konukevi ve birkaç sırt çantalı pansiyonun hepsi, macera ve ekoturizm aktiviteleri için bu sıcak noktayı sık sık ziyaret eden çok sayıda adrenalin bağımlısı ve doğa severe hitap ediyor. Storms River Mouth, Garden Route Milli Parkı'nın Tsitsikamma bölümündeki SANParks kampı ve Storms River köyünün aynı yer olmadığını unutmayın.

Montagu

Montagu kendini "Küçük Karoo'ya Açılan Kapı" olarak faturalandırır ve Victoria Viktorya dönemine ait mimari ile kaplı pitoresk sokakları buna biraz güven verir. Bugün kasabanın ana cazibe merkezi doğal kaplıcalarıdır ve Viktorya dönemine ait evlerin birçoğu oda ve kahvaltı tesislerine ve konukevlerine dönüştürülmüştür. Çiftçiler üretimlerini Honesty Shop'ta (onur sistemi üzerinde çalışan insansız bir dükkan) bıraktığında ve alıcılar borçlu oldukları şey için para bıraktıklarında özel bir yerde olduğunuzu biliyorsunuz.

Montagu

Montagu Langeberg Traktör Yolculuğu

Popüler üç saatlik Langeberg Traktör Gezintisi sizi Langeberg (Uzun Dağ) zirvesine götürüyor ve geri dönüyor. Traktör, kıvrımlı yollardan kıvrılıyor ve bölgenin zirveleri ve vadilerinin muhteşem manzaralarını gözler önüne seriyor. Zirvede kısa bir mola verdikten sonra benzer şekilde üzücü bir iniş takip eder, ancak görüşlerden veya sürücünün cıvıltısı şakalarından hayal kırıklığına uğramazsınız. İlkbahar veya yaz aylarında çiçek açtığında buradaysanız, yolda muhteşem bazı protealar bile alabilirsiniz. Seyahatinizi takiben, lezzetli bir potjiekos öğle yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz (tek bir dökme demir tencerede ateşte pişirilmiş geleneksel güveç). Rezervasyon gereklidir.

Avalon Springs, Montagu

Popüler ziyaretçilere açık olan tek tatil yeri olan Avalon Springs en şık değil ve mimari arzulanan çok şey bırakıyor. Ancak bunun ve sert uyarılar ve talimatlar taşıyan sayısız işaretin ötesine bakarsanız, insanlar çeşitli havuzlarda yüzer ve etrafa sıçrarken Güney Afrika yaşamı ve kültürü hakkında iyi bir fikir edinirsiniz. Tesiste kalmıyorsanız, köyden bisiklet kiralayabilirsiniz (saatte yaklaşık R25) ve tekrar eve dönmeden önce birkaç saat geçirebileceğiniz yaylara bisikletle gidebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi