Swakopmund Rehberi

Swakopmund Tepeleri

Swakopmund Tepeleri

Daha yüksek veya daha görsel olarak çarpıcı kum tepelerini ziyaret etmiş olsanız da, Swakop kumulları, ziyaretçileri bu gerçeküstü ekosistemde gelişen sayısız ve normalde görünmez yaratıklara tanıtan gerçekten büyüleyici bir turun öznesi olma özelliğine sahiptir. Hem Living Desert Namibya turlarının operatörü Chris Nel hem de Tommy's Tours'dan Tommy Collard, çölün mükemmel kamufle edilmiş kertenkelelerini, kertenkelelerini ve yılanlarını yakalamak için 4x4'lerden fırlama eğiliminde olan tutkulu ve bilgili karakterler. Burada bir ziyaret eşsiz, eğitici ve çoğu zaman esprili bir deneyim.

Swakopmund Yaşayan Çöl Yılan Parkı (The Living Desert Snake Park)

25'ten fazla Namibya yılanı, kertenkele, bukalemun ve akrep türüyle bu küçük müze, büyük ve küçük herpetologları heyecanlandıracaktır. Güney Afrika'nın en tehlikeli yılanlarından bazıları, siyah mamba ve puf toplayıcı da dahil olmak üzere buradaki ette görülebilir. Yılan beslemeleri cumartesi günleri 10'da gerçekleşir.

The Mole Beach

Swakopmund Köstebek Plajı (The Mole Beach)

The Mole, Swakopmund'da belirlenen yüzme plajı aslında başarısız bir mühendislik projesidir. 1899'da Güney Afrikalılar Walvis Koyu'ndaki en yakın limanı kontrol ettiler, bu nedenle Swakopmund'da bir liman inşa etmek için girişimlerde bulunuldu. Mühendis FW Ortloff, Benguela akımının Namibya'nın uzunluğundan aşağı akan ve kıyıdaki çöl kumlarını boşaltan gücünü hesaba katmadı. Sonuç, bugün Mole'nin şimdi tenha bir yüzme plajı oluşturduğunu gördüğünüz burçtur. Şehrin merkezine kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan plaja çeşitli restoranlar ve küçük kafeler hizmet vermektedir; en yakın otel Hotel Zum Kaiser olduğunu. Atlantik Okyanusu genellikle soğuk ve pürüzlüdür ve maalesef kasaba ısıtmalı Olimpik yüzme havuzunu kapatmıştır, bu yüzden eğer yüzmeye hazırsanız, cesur olmalısınız. Cankurtaranlar yaz boyunca görev başında. Kolaylıklar: cankurtaranlar (yazın), tuvaletler, otopark (ücretsiz). En iyisi: yüzme, gün batımı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi