Varca, Cansaulim Plajı ve Loutolim, Hindistan

Varca

Varca

Varca'daki manzara kırsaldır: yolun her iki tarafında derin alanlar vardır ve özellikle hiçbir yere gitmediğinizi hissedebilirsiniz. Bu bir yanılsamadır. Varca köyüne yakın, mükemmel, bozulmamış sahil şeridinden yararlanan bir dizi tatil köyü var. Plaj ve yeşil Goan kırsalında uzun yürüyüşler yapma fırsatı için Varca'da kalın.

Varca Plajı

Güneydeki hazinelerden bir diğeri ve Benaulim plajına sadece kısa bir mesafe, neredeyse tamamen işsiz olmanın imkansız başarısını yöneten temiz, sessiz bir plaj olan Varca'dır. Bölgenin tatil köylerinden gelen ziyaretçiler, iyi bir kitapla gevşemek için mükemmel olan sessiz, avuç içi ile kaplı bir plaj şeridine tabi tutulur. Plaj kulübeleri mevsimde zemindir ve sezon dışında yoktur, bu nedenle daha az aylarda gidiyorsanız bir piknik sepeti paketlemeyi planlayın. Kolaylıklar: yok. En iyisi: yalnızlık, gün batımı, yüzme, yürüyüş.

Cansaulim Plajı

Bogmallo ve Colva arasındaki bu sessiz, temiz sahil güzel bir konuma sahiptir - hem Dabolim Havaalanı hem de Margao'ya yakındır ve yine de kalabalık kuzey ve Colva çevresindeki kalabalık plajlara iyi bir mesafededir. Bu bölgelerdeki tek önemli yaşam belirtileri, civardaki oteller ve tatil köyleri ve birkaç uykulu köydür.

Loutolim

Loutolim

Loutolim, yemyeşil çeltik tarlaları ve orman ağaçlarının gölgesinde yer alan sakin köy yolları ile Goa'nın en güzel köyleri arasındadır. Bu aynı zamanda Goan-Portekiz mimarisinin bazı güzel örneklerini görmek için hoş bir alandır. Büyüleyici Casa Susegad dışında çok fazla konaklama imkanı yoktur. Oda alabiliyorsanız, Loutolim'i turistik olmayan Goa'yı deneyimlemek için bir mola haline getirin ve yakındaki baharat plantasyonlarını, Chandor'daki Brangaza evini veya iyi korunmuş bir Goan kır evi olan Miranda House'u ziyaret edin. Goa'nın Ponda-Margao yolu üzerindeki şef evinin avlusunda Goa'nın en keyifli restoranlarından biri olan Fernando'nun Nostaljisi'nde öğle yemeği, bu tarafa girerseniz bir zorunluluktur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi