Sapporo Gezisi



Sapporo Bira Bahçesi ve Müzesi

Sapporo Bira Bahçesi ve Müzesi

Dev bir alışveriş merkezinin bitişiğindeki şirin tuğla binalar, Sapporo'nun en ünlü ihracatının halka açık yüzünü oluşturuyor. Burada, şişe ve etiket tasarımlarının gelişimini ortaya koyan ve reklam afişlerinden onlarca yıl süren cheesecake çekimlerini gösteren, çoğunlukla Japonca işaretli küçük bir müze bulacaksınız. Müzede sergilenen tüm farklı şeylerin açıklamaları için tezgahta İngilizce bir rehber alın. 300 ¥ için demleme tadına bakabilirsiniz: Black Label en popüler olanıdır, ancak Klasik ve Kaitoku sadece Hokkaido'da mevcuttur. Her üçünü de 600 yen. Ayrıca 100 ¥ için çay ve meşrubat mevcuttur.

Akşamları, kavernöz Sapporo Biergarten, kuzu barbekü ve bira (kişi başına yaklaşık 4.000 ¥) tabe-nomi-hodai (yiyebileceğiniz ve yiyebileceğiniz) ziyafeti ile mücadele eden ciddi içicilerle doludur. Yakalama: 100 dakika içinde bitirmek zorundasınız. Buraya ulaşmak için tren istasyonundan 15 dakikalık Factory Line dairesel otobüsüne binin. 1.000 ¥ taksi yolculuğu.

Sapporo Hokkaido Bira Fabrikası

Sapporo Hokkaido Bira Fabrikası

Bira meisterlerinin ilgisini çeken, ülkenin en ünlü birasını gerçekten demledikleri yer fabrika çevresinde ücretsiz görünüm sunuyor. Japonca turları (İngilizce tabela var) 10, 11, 1, 2, 3 ve 4'te kalkıyor ve size 40 dakika istatistik ve manzara ve 20 dakika boyunca iki ücretsiz bira veriyor. Rezervasyon gerekli. Bira fabrikasına Chuo Bus (saatlik; yaklaşık 75 dakika) ve JR Chitose-Sapporo Hattı üzerindeki Sapporo Bira Teien İstasyonu'nda seyreden seyrek trenler (en iyisi havaalanına doğru ekspres trene binmek ve daha sonra yerel tren şehir; JR personeli ile kontrol edin).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi