Melbourne En Özel 3 Yer

Melbourne Sanat Merkezi
Melbourne Şapel (Chapel) Caddesi

Melbourne Şapel (Chapel) Caddesi

Popüler Güney Yarra-Prahran bölgesinin kalbi olan bu uzun yol, barlar, barlar, önemli restoranlar ve lüks butiklerle doludur - bölgede 1000'den fazla mağaza bulunabilir. Avustralyalı tasarımcılar orijinal tasarımlarını modaya uygun, lüks Toorak Yolu'nun sonunda (şehre en yakın) sergiliyorlar. Chapel Caddesi boyunca güneye doğru Greville Caddesi'ne yürüyün ve küçük bir hip barlar, giyim butikleri ve plak dükkanlarını ziyaret edin. Chapel Caddesi'nin güney ucundaki Greville Caddesi'ni geçtikten sonra, tefeci dükkanları ve kitschy koleksiyon mağazalarıyla daha grungier.

Ian Potter Merkezi: NGV Avustralya

Victoria Ulusal Galerisi'nin Avustralya sanat koleksiyonu bu galerinin duvarlarında asılıdır. 19. ve 20. yüzyılları kapsayan bu kitap, Frederick McCubbin'in Lost ve Tom Roberts'ın Shearing the Rams gibi ünlü Heidelberg okulunun resimlerini içeriyor. Diğer sergiler arasında tekstil, heykel ve fotoğrafçılık yer alıyor. Bir galerinin öne çıkan özelliği, altı ayda bir değişen ve hem geleneksel hem de çağdaş sanatı içeren yerli koleksiyondur.

Melbourne Sanat Merkezi

Melbourne'un en önemli kültürel simgesi, Avustralya Balesi, Opera Avustralya, Melbourne Theatre Company ve Melbourne Senfoni Orkestrası tarafından gerçekleştirilen performansların mekanıdır. Hamer Hall, Sanat Merkezi kompleksi, orijinal Victoria Ulusal Galerisi ve açık hava Sidney Myer Music Bowl'u kapsar. Kompleksin beş katının 60 dakikalık bir turu, ayrıca güncel galeri sergisi ve kafedeki ferahlık, pazartesiden cumartesiye 11: 00'de gerçekleşir. Pazar günü saat 11'de 90 dakikalık bir kulis turu başlıyor. Hiçbir tur 12 yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir ve her ikisi de önceden rezerve edilmelidir. Geceleri, parlak fiber optik kablolarla büyülü bir gösteri yaratan merkezin sivri ucunu arayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi