Mamanuca ve Yasawa, Fiji

Mamanuca ve Yasawa Adaları

Mamanuca ve Yasawa Adaları

Nadi, Mamanuca ve Yasawa adalarından kısa bir feribot yolculuğu kendi başlarına bir dünyada gibi görünüyor. Burada her şey hava durumu ve günün yakalanması ile ilgili. Mamanucas’ın yarı saydam, sıcak sörfü ve ışıltılı beyaz kıyıları parlak broşürlerin vaatlerini yerine getiriyor ve karla sürülen taşıtların hayallerini tatmin ediyor. Volkanik kuzenleri Yasawas, şnorkelle yüzenlerin el değmemiş resifleri ve renkli sakinlerini keşfettikleri su kenarına kadar dik tepelerden aşağı uzanan yemyeşil yapraklarla kaplıdır.

Mamanuca ve Yasawa Adaları

Hakkında

Başrolünü Tom Hanks'ın oynadığı Castaway, küçük, ıssız Monuriki adasında çekildi, ancak Mamanuca Adaları'nda kalmak için daha misafirperver yerler var. Bunlar, bekarlara, çiftlere, ailelere, eşinizin davet etmek istediği kuzenlere ve dördünü de memnun edecek birkaç kuzenine hizmet veren tatil köyleri ile Fiji'deki herhangi bir bölgenin en büyük konaklama dengesini sunar. Daha uzak, volkanik yapılı Yasawalar geleneksel olarak her şey dahil hostellerin kalesidir, ancak deniz uçakları artık misafirleri ultra lüks tatil yerlerine ulaştıran grubun karşısına geçmektedir. Ne mutlu ki, orta seviye şimdi burada da bir gösteri yapıyor. Yasawas, Brook Shields'in başrolünü oynadığı isimsiz filmde kullanılan ve birçok nefes kesici mercan taçlı havuz arasında en bozulmamış olanlardan biri olarak kaydedilen Mavi Lagün'e ev sahipliği yapıyor.

Fantastik şnorkelli yüzme, deniz paraşütü, su kayağı ve iyi tüplü dalış gibi dünyanın bozulmamış tropikal kaçışlarının tüm ticari markalarını burada bulacaksınız. Ancak en iyisi, Yasawas'ta resif köpekbalıklarıyla ve hatta manta vatozlarıyla (mevsimde) şnorkelle yüzebilen şnorkelle yüzücüler için mağazada.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi