Kelowna ve Vernon, Kanada

Kelowna ve Vernon

Kelowna ve Vernon

Okanagan Vadisi'ndeki 180.000'den fazla bölgesel nüfusa sahip en büyük topluluk olan Kelowna, bölgenin plajlarını, kayak tepelerini, şarap imalathanelerini ve çok sayıda golf sahasını keşfetmek için iyi bir üs oluşturur. Her yere yayılan şerit alışveriş merkezleri ve ofis parklarıyla kenarları dağınık bir şekilde şehirli olsa da, kasabanın yürünebilir şehir merkezi Okanagan Gölü boyunca ve buradan yukarı doğru uzanır. Bu nedenle, şehir genişlemeye devam etse de, huzurlu göl kenarındaki parkta gezintiye çıkabilirsiniz.

Okanagan Gölü

Okanagan Gölü, Kelowna'yı ikiye böler. Gölün doğu tarafında, şehrin merkezini ve yerlilerin Mission dediği şehir merkezinin güneyindeki şarap imalathanesini içeren Kelowna uygun. Gölün batı tarafında, hala eski adı Westbank ile bilinen Batı Kelowna topluluğu bulunmaktadır. Batı tarafında, Boucherie Yolu üzerinde ve dışında birkaç şarap imalathanesi bulunmaktadır. William R. Bennett Köprüsü, gölün iki yakasını birbirine bağlar.

Okanagan Gölü

Vernon, Okanagan Vadisi'nin en kuzey noktasındadır. Lake Country'nin kalbinde yer alan ve Monashee Dağları'na sığınan Vernon, yıl boyunca bir tatil destinasyonu olarak popülaritesini artırıyor; bunun en önemlisi, şehrin Kalamalka Gölü'ne olan yakınlığı, kumlu plajları ve kilometrelerce uzunluğuyla ideal bir yaz kaçamağı olmasını sağlıyor. her türlü su sporu için zümrüt yeşili su. Predator Ridge Golf Resort ve Sparkling Hill Resort, Vernon'u uluslararası ziyaretçiler için haritaya koydu ve yakınlardaki Armstrong (peyniriyle ünlü) ve Shuswap Nehri kıyısındaki Enderby gibi küçük, kırsal topluluklar, çok yemyeşil bir keşif yapmak için. ve Okanagan'ın ilginç kısmı. Ve kış ziyaretçileri için Silver Star Mountain Resort yakınlarında.

Sizde geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği de mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi