Tofino, Kanada


Tofino, Kanada

Tofino

Tofino, engebeli Kanada sınırının tarihsel köklerini Kaliforniya sörf kasabasının yumuşak ritmiyle birleştiriyor - Mendocino'nun bir şapka içinde olduğunu düşünün. Eski büyüme ormanı, Pasifik'in durmak bilmeyen sörfü ile buluşuyor ve iki ila 102 yaş arasındaki kaşifler kum, gelgit havuzları ve sörfü kazıyor. Yerlilerle konuşun ve bazı ilginç "Tofino'da yaşamaya nasıl geldim" anekdotlarını duyacaksınız.

Bölgenin 1.800 kadar daimi sakinleri her yıl yaklaşık bir milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor, ancak birkaç sanat galerisi, iyi restoranlar ve çevreye çıkmak için bolca fırsat sunan alışılmadık küçük bir kasabaya turist tuzağı olabilecek bir şey yaptılar. wilds. Yılın herhangi bir zamanında rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir. Birçok açık hava aktivitesi ilkbahardan sonbahara kadar sınırlı olsa da sörf, sıcaklıktan bağımsız olarak yıl boyunca devam eder. Kasım-Şubat ayları fırtına izlemeye ayrılmıştır (en iyi şekilde rahat bir deniz kenarındaki orman evinden zevk alırsınız).

Tofino Botanik Bahçeleri

Patikalar, yerli bitki yaşamının gösterilerinde dolanır ve ara sıra tuhaf bahçe heykeli Tofino Botanik Bahçeleri'nde gözünüze çarpabilir. Pacific Rim Otoyolu üzerindeki Tofino'nun yaklaşık 2 km (1 mil) güneyinde yer alan 12 dönümlük sahil bölgesi, aynı zamanda bir kafeye ve uygun fiyatlı bir eko-pansiyona ev sahipliği yapmaktadır. Giriş ücreti üç gün için iyidir.

Maquinna Marine Eyalet Parkı

Maquinna Marine Eyalet Parkı

Jeotermal kaynaklar, bir şelaleden aşağıya ve pastoral Hot Springs Cove'daki bir dizi okyanus kenarı kaya havuzuna yuvarlanır, sadece Tofino'dan tekne veya hava ile erişilebilir. Birkaç Tofino teçhizatı tarafından sunulan günlük geziler, genellikle yolda biraz balina izleme içerir. Parka vardığınızda, eski ormanlardan bölgeye yarım saatlik bir tahta yolu var. Ayrılmaya tahammül edemiyorsanız veya akşamları pınarların kendinize gelmesi gibi bir fikriniz varsa, InnChanger'da (250 / 670–1149, www.innchanter.com) bir kabin rezerve edin. park. Bir diğer popüler günübirlik gezi, 20 dakikalık kolay bir tahta yürüyüş yolunun 1.600 yaşına kadar ağaçlara çıktığı Meares Adası'dır.

Sizde Tofino geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği de mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi