Toronto Gezisi

Toronto Shangri-La'ya Kaçış

Toronto Shangri-La'ya Kaçış

Konukların check-in yaptığı Shangri-La's Lobby Lounge'da bir müzik grubu performansları sergileniyor. Şömine yatıştırılıyor ve ipek kaplı garsonlar sanki batık kanepeden batık kanepeye süzülerek yerliler ve otel misafirlerine hafif yemekler ve kokteyller getiriyor. Haftanın yedi günü ikindi çayı eşliğinde sahneye çıkabilirsiniz. Bu deneyim, ustalıkla harmanlanmış çaylardan birinin bir kabını içeren üç katmanlı bir yayılma için kişi başına 45 $ 'dan başlıyor - personelde 72 çeşit çayı açıklamak için iki çay garsonu var. Menüde narin hamur işleri, ev yapımı reçelli tereyağlı çörekler ve mermer çavdar üzerinde brie, elma ve jambon gibi parmak sandviçler üzerinde akıllıca kıvrımlar bekleyin.

Flatiron Binası

Kuzey Amerika'nın her yerine dağılmış kama şeklindeki birkaç binadan biri olan Toronto'daki Flatiron, Wellington, Scott ve Front caddeleri arasındaki üçgen bloğu kaplar. Gooderham and Worts damıtma şirketinin merkezi olarak 1892'de inşa edildi. Binanın arkasında, Derek Besant'ın esprili bir trompe l'oeil duvar resmi pencerelerin etrafına çizilerek, binanın bir kısmının duvara yapıştırıldığı ve soyulduğu görülüyor.

Fort York

Fort York

Toronto'daki en tarihi yer, şehrin kökenleriyle ilgilenen herkes için bir zorunluluktur. Toronto, İngilizlerin Anglo-Amerikan çekişmesi sırasında limanın girişini korumak için Fort York'u inşa ettiği 1793'te kuruldu. Yirmi yıl sonra kale, kaşif ve general Zebulon Pike'ın ABD güçlerini kalenin sayıca az olan İngiliz, Kanada ve Birinci Millet savunucularına karşı yönettiği kanlı York Savaşı'nın sahnesiydi. Amerikalılar, 1812 Savaşı'ndaki ilk büyük zaferleri olan bu savaşı kazandılar ve altı günlük bir işgal sırasında eyalet binalarını yaktılar. Bir yıl sonra İngiliz kuvvetleri Washington, D.C.'yi ele geçirdiklerinde misilleme yaptılar ve Executive Mansion da dahil olmak üzere kamu binalarını ateşe verdiler. Sergiler arasında restore edilmiş kışla, mutfak ve barut dergileri ile değişen müze sergileri yer alır. Yaz aylarında her gün rehberli turlar, yürüyüş tatbikatları ve top atışları vardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi