Québec Farklı Rotalar

Québec-Lévis Feribotu

Québec-Lévis Feribotu

Bu feribotla St. Lawrence Nehri'ni geçmek sizi, uçurumun tepesinde Château Frontenac ve Québec Ruhban Okulu ile Québec Şehri silüetinin çarpıcı bir manzarasıyla ödüllendirecek. Manzara geceleri daha da etkileyici. Feribotlar genellikle sabah 6'dan akşam 7'ye kadar her 20 veya 30 dakikada bir ve daha sonra saat 2:20'ye kadar her saat başı hareket eder; Nisan'dan Kasım'a kadar ek feribot seferleri vardır. Haziran sonundan ağustos ayına kadar, Québec-Lévis feribot yolculuğunu Lévis otobüs turuyla birleştirebilir, İngilizler tarafından 1865 ve 1872 yılları arasında Québec'i savunmak için inşa edilen yıldız şeklindeki Fort No. 1 gibi turistik mekanlarda inebilirsiniz. .

Rue du Petit Champlain

Şehrin en eski caddesi, bir zamanlar ticaret merkezleri ve zengin tüccarların evleriyle bir liman köyünün ana caddesiydi. Bugün hoş butikleri, sanat galerileri ve kafeleri var ve yaz günlerinde sokak turistlerle dolup taşıyor. Doğal elyaf dokuma, Inuit oymalar, elle boyanmış ipekler, yerel moda tasarımı ve emaye bakır el sanatları burada satılık yerel spesiyaliteler arasındadır. Yukarı şehirden geliyorsanız, Escalier Casse-Cou'yu (hızlı basamaklar) inin ve fünikülerle yukarı çıkın (veya gidiş-dönüş): ikisi de sizi bu yoğun, benzersiz caddenin başlangıcına götürür.

Place des Canotiers

Place des Canotiers

Eskiden Medeniyet Müzesi'nin karşısındaki geniş bir park yeri olan yerin yerini, yukarı şehrin harika manzarasını sunan ve şimdi burada oyalanıp dolaşan yerliler ve ayrıca yolcu gemileri için nehre erişimi iyileştiren zarif ve modern bir park aldı. bu genellikle burada demirler. Yeni çok katlı otopark bile alana ekstra karakter kazandıran zarif bir ahşap cepheyle süslenmiştir.

Sizde Kanada geziniz sonrasında Türkiye'ye döndüğünüzde bir de güzel ülkemizde özel bir tatil düşünebilirsiniz. Yat Kiralama hizmeti son zamanlarda oldukça popülerdir. Sizde Sava Yat Kiralama ile güvenilir ve eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz. Bu seçeneği özellikle Bodrum Yat Kiralama seçenekleri ile mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi