Cayman Adaları Gezisi

Cayman Spirits/Seven Fathoms Rum

Cayman Spirits/Seven Fathoms Rum

Şaşırtıcı bir şekilde, 2008 yılında kurulan bu büyüyen şirket, Cayman'ın ilk içki fabrikasıdır. Zanaatkar küçük parti romları için prestijli uluslararası yarışmalarda şimdiden madalya kazandı (ve şimdi pürüzsüz Gun Bay votkası için de bir sıçrama yapıyor). Romun 7 kulaç (42 fit) derinlikte nasıl yaşlandığını öğrenmek için tadım ve kendi kendine rehberli bir tur (daha yoğun, kapsamlı bir rehberli tur maliyeti 15 $) için uğrayabilirsiniz; Akıntıların doğal hareketi, romun meşe ile temasını en üst düzeye çıkararak zengin aromalarını çıkarır ve karmaşıklığı artırır. Sonuçlara göre, sadece yo-ho-hokum değil.

Cemetery Beach

Dar, kumlu bir araba yolu sizi küçük mezarlığı geçerek Seven Mile Plajı'nın kuzey ucunun hemen ötesindeki mükemmel bir sahile götürür. Buradaki rıhtım, özellikle kış fırtınaları sırasında dalış tekneleri tarafından kullanılır. Her iki yönde de yürüyebilirsiniz. Kum talk kadar yumuşak ve temiz, su sakin ve berrak (yerel sörfçüler ara sıra küçük resif molalarından yararlansa da) ve alt kısım biraz kayalık ve deniz kestaneleriyle noktalı, bu nedenle suda yürüyorsanız resif ayakkabısı giyin. Kesinlikle daha az kalabalık bulacaksınız.

Dolphin Discovery

Dolphin Discovery

Flipper ile eğlenmeyi hayal ettiyseniz, işte size (fotoğraf) fırsatı, çünkü bu küresel işin organizatörleri "dokunaklı bir deneyim" vaat ediyor. Deniz Memelileri Parkları ve Akvaryumları İttifakı tarafından onaylanan bakımlı tesis, yunuslarla birlikte devasa havuzda su sıçramasına harcanan zamana bağlı olarak üç ana seçenek (119 – 189 $, bir yetişkinle birlikte yüzmesi gereken çocuklar için daha az) sunuyor. ve vatozlar. Premium Royal Swim, bu görkemli deniz memelilerinin inanılmaz gücünü, hızını ve çevikliğini sergileyen bir sırt çekme ve ayak itme içerir. Diğer seçenekler, bir el sıkışma, öpücük, göbek gezintisi ve Dolphin Trek adlı yeni bir su altı dalış deneyimi sunar. Tüm katılımcılar, Stingray Şehri'ne veya caddenin karşısındaki Kaplumbağa Çiftliği'ne ücretsiz giriş hakkına sahip olacak ve bu da yüksek fiyatlardan biraz rahatsızlık duyacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARS YÖRESEL HALK EDEBİYATI -HALK ŞAİRLERİ VE AŞIKLAR

Idaho Park Ay Kraterleri

Yangon Gezi Rehberi